Communicatie


Er zijn veel vormen van communicatie en toch is communiceren het méést moeilijke wat er is want een misverstand of ruzie kan zeer vlug ontstaan.
I.p.v. enkel te spreken over de verbale en non-verbale communicatie wordt er via deze workshop nog een andere vorm aangereikt namelijk de geweldloze communicatie.  Om goed te kunnen luisteren naar, is het zeker zo belangrijk om even stil te staan bij jouw eigen stuk namelijk wat heb jij nodig om goed te kunnen luisteren naar iemand anders? Via heel praktijkgerichte oefeningen wordt er een mooie opbouw gedaan tussen enerzijds de zelfempathie en anderzijds het empathisch luisteren. Hier zijn twee dagen het uiterst minimum. Best trek je er 3 dagen voor uit om hier heel intensief mee aan de slag te gaan.

 

Yogalessen voor bedrijven

Wil je graag dat je werknemers meer ontspannen zijn tijdens het uitvoeren van hun job en bijgevolg daardoor ook productiever zijn? Wil je net iets meer aanbieden dan je con-collega’s, dan is Yoga op jouw bedrijf misschien wel wat JIJ zoekt! Het is trouwens momenteel zéér hip!
Bij een éénmalige Yoga-initiatieles is de groep maximaal 15 personen. De kostprijs hiervoor bedraagt 180€( oftewel 12€/ deelnemer) . De Yogales duurt 1 uur 15 minuten. De groep kan kennismaken met de basishoudingen en enkele ademhalingsoefeningen.
Indien je daarna besluit om een engagement aan te gaan van minimum 5 lessen, bedraagt de kostprijs 150€, ook voor maximaal 15 personen.  Door voor dit aanbod te gaan, kan er verder worden gebouwd om de voorgaande lessen.
Wat heeft men nodig?
  • gemakkelijke kledij waarin men vrij kan bewegen
  • een flesje water
  • een handdoek of kussentje voor meer comfort bij bepaalde yogahoudingen
  • een dekentje voor tijdens het relaxatiemoment