Love Method


The LOVE METHOD® Let’s Open the Vortex of Life Energy
Bij het lezen van de zeer positieve commentaren over de ‘Love Method’ kwam mijn de sceptische kant boven en vroeg ik me af of het niet om louter een verkooppraatje ging. Langs de andere kant werd ik wel geprikkeld en heel nieuwsgierig naar deze techniek.
Uiteindelijk nam de nieuwsgierigheid de overhand en volgde ik in eerste instantie de introductiedag en daarna de 4-daagse kernmodule. Ondertussen ben ik helemaal overtuigd en begeleid ik mensen met zeer positieve resultaten. Daarnaast volg ik ook nog bijscholingen om me nog meer in deze materie te verdiepen. Ook bij mezelf zie ik positieve veranderingen ontstaan,  want ik vind het superbelangrijk dat ik eerst zelf voel/ervaar dat iets effectief werkt voor ik het aan mijn cliënten doorgeef.
Wat kan de ‘Love Method’ voor jou betekenen?
De ‘Love Method’ is een manier om alle vormen van stress in je leven weg te nemen.
We weten dat stress gezondheidsproblemen, problemen in relaties, in de familie en op het werk veroorzaakt. Stress omvat alle soorten irritatie, angst, ontgoocheling, kwaadheid, maar ook eenzaamheid en isolatie.
Je maakt komaf met persoonlijke moeilijkheden, je herstelt je relaties en je verbetert je gezondheid door de ‘Love Method’ in je dagelijkse leven toe te passen.
Herken je jezelf  in één van deze gevoelens of situaties?
 • Ben je perfectionistisch?
 • Heb je weinig energie?
 • Voel je je onzeker?
 • Krijg je soms angstaanvallen?
 • Ben je bang voor afwijzing?
 • Heb je een burn out?
 • Slaap je slecht?
 • Kan je je moeilijk concentreren?
 • Zit je niet goed in je vel?
 • Heb je last van uitstelgedrag?
 • ….
Bij elke moeilijkheid die je in je leven tegenkomt, kan de ‘Love method’ je ondersteunen.
Neurowetenschappen leren ons dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en anderen wanneer de verschillende delen van onze hersenen goed samenwerken: dan hebben we een ‘verbonden brein’. Wanneer ons brein geen goede verbinding heeft, verkeert ons brein in stress. Op zulke momenten werkt ons immuunsysteem niet goed, kunnen we ons moeilijk concentreren en zijn we niet aangenaam voor onszelf en onze omgeving – met alle gevolgen van dien.
De ‘ Love Method’ is een unieke manier om allerlei vormen van stress op te heffen door je hersenen snel weer in verbinding te brengen. Patronen die je leven en je relaties belasten, leer je omzetten in verbindende patronen die jezelf, je gezondheid en je relaties ten goede komen. Omdat je met het onderbewuste werkt op een manier die de verschillende delen van je hersenen weer in verbinding brengt, geeft de aanpak van de ‘ Love Method’  resultaten op korte én lange termijn. Je pakt je problemen zeer effectief aan en je beweegt je in de richting van wat je wél wil in je leven. De ‘Love Method’ gebruiken resulteert dan ook in liefde, gezondheid, vrede met jezelf en met anderen.
De ‘ Love Method’ is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk. Je leert zelf met je onderbewuste werken, zonder in pijnlijke herinneringen of trauma’s te hoeven graven.
Ben je geprikkeld en zit je met een bepaald thema waarmee je aan de slag wilt gaan? Of heb je graag nog wat bijkomende uitleg? Dan mag je me steeds contacteren.
Enkele getuigenissen
“Samen met Ellen deed ik de basisovertuigingen die mijn hele leven in grote mate hebben beïnvloed. Ik ging na één uur sessie als een heel ander mens naar buiten. Ik voel me zoveel lichter. Moeilijk te begrijpen en toch voel ik echt een verschil.”
Valerie

 

“Ik deed een opheldering van de relatie met mijn vader en plots begreep ik waarom ik zo vaak van huis weg wil zijn.”
Ellen

 

“Elke keer als ik mijn ex-man zag, reageerde ik emotioneler dan ik zelf wilde. Ik voelde boosheid en frustratie opborrelen. Door de opheldering van relatie kan ik veel beter emotioneel afstand nemen van mijn ex-man, ook al is de situatie identiek. Dit komt de relatie nu toen goede vooral voor mijn dochter, maar ook voor mezelf.”
 Annick

 

“Ik heb helemaal geen goede jeugd gehad. Ik ben opgegroeid met een narcistische moeder. Ik zou heel graag zelf moeder willen worden, maar ben bang dat ik mijn kind zal opzadelen  met de ballast die ik nu heb. Na de begeleiding van Ellen, heb ik het gevoel dat er veel meer ruimte is om naar het moederschap toe te groeien.”
Anneleen